Totalentreprise - det gode håndværk

Vi varetager hele projektet for dig

Når et byggeprojekt skal udføres, er der mange løse tråde, som skal samles. Alle relevante faggrupper skal findes og kontaktes, tilbud skal hentes hjem, projektet skal kordineres mellem de involverede parter, og tidsplanen skal overholdes. Dette kan være en uoverskuelig opgave for en privatperson, men heldigvis er der hjælp at hente.

Hos HBS-BYG tilbyder vi nemlig at varetage hele dit byggeprojekt for dig i en totalentreprise. Det kan vi blandt andet gøre, hvis du står med en byggeopgave i Rødekro, Aabenraa, Haderslev, Vojens eller et andet sted her i området.

Mange fordele når vi står for totalentreprisen

Det er en stor fordel at have én tovholder på projektet, som har stor erfaring inden for totalentrepriser, og som kender til de problematikker, der kan opstå undervejs. Med én tovholder sikrer du dig, at arbejdet forløber så effektivt, som muligt, og at der er styr på alt fra start til slut.

Hos HBS-BYG har vi gennem tiden håndteret både store og små totalentrepriser for en bred vifte af kunder. Herunder både erhvervsbyggeri og privat.

Vi sørger for det hele og holder naturligvis dialogen med dig undervejs, så resultatet af totalentreprisen bliver i tråd med dine ønsker.​ På den måde ved du altid, hvor langt vi er nået samtidig med, at du til enhver tid har mulighed for at stille spørgsmål.

Vi samler de nødvendige faggrupper

Vi har et tæt samarbejde med alt fra murere til elektrikere og VVS-installatører, som vi ved, vægter kvalitet lige så højt som os selv. I samarbejde med dem kan vi sikre dig et funktionelt og flot resultat. Du behøver således ikke bruge tid og energi på at kontakte andre håndværkere end os, mens du heller ikke skal bekymre dig om, hvorvidt det er de rigtige mennesker, der involveres i dit byggeprojekt – vi står inde for alle vores samarbejdspartnere.

Kontakt os for en snak om din totalentreprise

Du er altid velkommen til at kontakte os og få en snak med os om din mulighed for en totalentreprise. Fang os på 20 12 96 18 eller skriv på info@hbs-byg.dk for at høre mere.

få en pris på din opgave

Hvad koster en tømrer i timen?

Vores timepriser afhænger blandt andet af, om du skal bruge en tømrer eller en snedker, og hvor stor og omfattende en opgave, der er tale om. Kontakt dit lokale tømrerfirma og hør mere om vores priser.​​

Få svar nemt og hurtigt på din opgave

Tømrerfirma med over 20 års erfaring varetager opgaven

Vi kan hjælpe med både tømrer- og snedkeropgaver

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

børsen gazelle 2023 logo

Kontakt os

Nørreskovvej 10

6230 Rødekro

CVR-nummer: 35841741

Telefon: +45 2012 9618

E-mail: info@hbs-byg.d​k

Se cookiepolitik

Garantiordning

Vi er medlem af Dansk Håndværk og er dermed omfattet af Dansk Håndværk. Med Dansk Håndværk Garanti får du som forbruger et sikkerhedsnet, der hjælper dig ved eventuelle fejl og mangler.

danskhaandvaerk_52