Tagrenovering, lægning af nyt tag og andet tagarbejde

Drømmer du om at give dit hus et stilmæssigt løft? Eller er taget så nedslidt, at det trænger til en kærlig hånd?

Hos HBS-BYG i Rødekro har vi stor erfaring inden for tagarbejde og kan være behjælpelige med alt fra tagrenovering til lægning af et helt nyt tag i blandt andet Aabenraa, Haderslev, Vojens og omegn.

Som tømrer tilbyder vi tagrenovering og andre tagløsninger, der passer til dit hjems personlighed og arkitektur. 

Vi rådgiver naturligvis gerne om valg af materialer, da det er vigtigt at vælge en tagløsning, som du også er glad for om flere år.

Her kan du drage nytte af vores store viden inden for tagrenovering og andet tagarbejde i alle dele af processen. Derfor anbefaler vi også, at du tager kontakt til os så snart, du går med tanker om et nyt tag, så du kan sparre med os, hvis du ønsker det.

Tæt samarbejde inden tagarbejde

Vi har et tæt samarbejde med flere håndværksvirksomheder og kan klare selv det mest komplicerede tagarbejde. Vi står gerne for totalentreprisen og sørger for, at din tagrenovering forløber, som det skal, fra start til slut. 


Kontakt os gerne, hvis du skal have foretaget en tagrenovering, lagt nyt tag, opsat kviste, ovenlysvinduer, bygget tagterrasse eller ønsker en vurdering af dit tag. Læs mere om hvad vi kan tilbyde af produkter til tagløsninger på vores leverandørs hjemmeside.

Få et gratis tilbud på tagrenovering

Hos HBS-BYG giver vi altid gerne et uforpligtende tilbud på renovering af tag. Ring på telefon 20 12 96 18 eller skriv til os på e-mail info@hbs-byg.dk og hør om vores priser. Vi hjælper også gerne med facaderenovering og montering af vinduer.

få en pris på din opgave

Hvad koster en tømrer i timen?

Vores timepriser afhænger blandt andet af, om du skal bruge en tømrer eller en snedker, og hvor stor og omfattende en opgave, der er tale om. Kontakt dit lokale tømrerfirma og hør mere om vores priser.​​

Få svar nemt og hurtigt på din opgave

Tømrerfirma med over 20 års erfaring varetager opgaven

Vi kan hjælpe med både tømrer- og snedkeropgaver

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

børsen gazelle 2023 logo

Kontakt os

Nørreskovvej 10

6230 Rødekro

CVR-nummer: 35841741

Telefon: +45 2012 9618

E-mail: info@hbs-byg.d​k

Se cookiepolitik

Garantiordning

Vi er medlem af Dansk Håndværk og er dermed omfattet af Dansk Håndværk. Med Dansk Håndværk Garanti får du som forbruger et sikkerhedsnet, der hjælper dig ved eventuelle fejl og mangler.

danskhaandvaerk_52