Få mere plads med en tilbygning eller udestue

Vi hjælper dig med at forny dit hjem

Har du brug for mere plads derhjemme, og er du derfor på udkig efter et erfarent byggefirma, der kan hjælpe dig med at lave en tilbygning? Hos HBS-BYG laver vi alle former for tilbygninger, udestuer samt vinterhaver. Med vores hjælp kan du således få tilføjet flere praktiske kvadratmeter til din bolig, og samtidig nyde synet af en smuk tilføjelse til hjemmets arkitektur.

Vi hjælper til med tilbygninger i et stort område i Sønderjylland, herunder i byer som Vojens, Haderslev, Aabenraa og Rødekro.

Hvorfor bygge en tilbygning i træ?

HBS-BYG tilbyder et stort katalog af forskellige tilbygninger i træ, som kan tilpasses jeres særlige ønsker og behov.

Uanset om det er en udestue, en terrasse, en tagetage eller noget helt fjerde, der skal udgøre hjemmets nye kvadratmeter, så er træ det oplagte materiale at bruge til arbejdet. 

Træets styrke og alsidighed giver nemlig et væld af muligheder for særegne konstruktioner, der gør tilbygningen til en arkitektonisk nydelse i sig selv.

I den forbindelse ønsker vi også altid at lave tilbygninger, der passer til den eksisterende boligs stil og udtryk. Vi rådgiver dig derfor også gerne om, hvordan dette kan lade sig gøre, og vi lytter nøje til dine ønsker og behov, så vi kan arbejdet målrettet mod at indfri dem.

Få et gratis og uforpligtende tilbud på en tilbygning

Kunne du tænke dig at få et helt gratis og uforpligtende tilbud på en tilbygning? Så ring endelig til os på telefon 20 12 96 18. Så kommer vi gerne forbi til en snak, hvor vi kan se nærmere på jeres hjem, drøfte jeres muligheder og udforme jer en pris.

få en pris på din opgave

Hvad koster en tømrer i timen?

Vores timepriser afhænger blandt andet af, om du skal bruge en tømrer eller en snedker, og hvor stor og omfattende en opgave, der er tale om. Kontakt dit lokale tømrerfirma og hør mere om vores priser.​​

Få svar nemt og hurtigt på din opgave

Tømrerfirma med over 20 års erfaring varetager opgaven

Vi kan hjælpe med både tømrer- og snedkeropgaver

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

børsen gazelle 2023 logo

Kontakt os

Nørreskovvej 10

6230 Rødekro

CVR-nummer: 35841741

Telefon: +45 2012 9618

E-mail: info@hbs-byg.d​k

Se cookiepolitik

Garantiordning

Vi er medlem af Dansk Håndværk og er dermed omfattet af Dansk Håndværk. Med Dansk Håndværk Garanti får du som forbruger et sikkerhedsnet, der hjælper dig ved eventuelle fejl og mangler.

danskhaandvaerk_52