Nyt tag lægges med stor ekspertise

Hvorfor investere i et nyt tag?

Et nyt tag giver ikke kun et friskt pust til din boligs udseende – det er en vital forbedring af dit hjems isolering og holdbarhed. Og med de mest moderne tagmaterialer og teknikker sikrer vi hos HBS-BYG, at din investering af et nyt tag også bliver en fornuftig én af slagsen. Vi kan nemlig hjælpe dig med at sikre, at at dit tag vil stå imod både tidens tand og Danmarks omskiftelige vejr, så du kan nyde det de næste mange år.

Overvejer du at få lagt nyt tag på din bolig? Så hjælper vi dig altså gerne! Vi arbejder tæt med dig for at skræddersy den perfekte løsning, hvis du har brug for hjælp til lægning af tag i Haderslev, Aabenraa, Vojens, Rødekro eller et lignende sted i området.

Komplet service fra start til slut

Vi håndterer hele processen fra første konsultation til det færdige resultat. Vi rådgiver dig i den forbindelse gerne om de bedste materialer og løsninger, så du får et nyt tag, der passer perfekt til dine behov og din bolig. Vi stræber efter minimal forstyrrelse af din dagligdag og sørger for en hurtig og effektiv udførelse.

Er der behov for at involvere øvrige faggrupper, så drager vi fordel af vores gode samarbejde med flere forskellige håndværkerfirmaer, som kan hjælpe til. Det betyder også, at hvis du vil have lagt nyt tag i forbindelse med et større byggeprojekt, så varetager vi gerne hele totalentreprisen.

Hvis du ikke ønsker et helt nyt tag, men blot vil have hjælp til tagrenovering eller tagreparation, så hjælper vi dig også gerne med dette.

Kontakt os og få en god snak og et tilbud

Er du klar til at forbedre dit hjem med et nyt tag? Kontakt os for en uforpligtende samtale, hvor vi kan gennemgå dine muligheder og tilbyde et skræddersyet tilbud. Lad HBS-BYG hjælpe dig med at sikre og forny dit hjem med et tag, der vil holde i mange år fremover.

få en pris på din opgave

Hvad koster en tømrer i timen?

Vores timepriser afhænger blandt andet af, om du skal bruge en tømrer eller en snedker, og hvor stor og omfattende en opgave, der er tale om. Kontakt dit lokale tømrerfirma og hør mere om vores priser.​​

Få svar nemt og hurtigt på din opgave

Tømrerfirma med over 20 års erfaring varetager opgaven

Vi kan hjælpe med både tømrer- og snedkeropgaver

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

gazellelogo

Kontakt os

Nørreskovvej 10

6230 Rødekro

CVR-nummer: 35841741

Telefon: +45 2012 9618

E-mail: info@hbs-byg.d​k

Se cookiepolitik

Garantiordning

Vi er medlem af Dansk Håndværk og er dermed omfattet af Dansk Håndværk. Med Dansk Håndværk Garanti får du som forbruger et sikkerhedsnet, der hjælper dig ved eventuelle fejl og mangler.

danskhaandvaerk_52