Vores garantiordning​

​Sådan er du sikret

​Når din håndværker er dækket af Håndværkergaranti, kan du være tryg. Læs her hvorfor.

1. Du er dækket for op til kr. 150.000,-

​Skulle der opstå fejl og mangler ved udførelsen af arbejde for dig som privatperson, er du sikret for op til kr. 150.000 inklusiv moms. Selvom det samlede arbejde, du får udført, koster mere, er du stadig dækket for det arbejde, der involverer fejl og mangler, op til kr. 150.000.

2. Du er sikret, selvom håndværkeren går konkurs

​Skulle virksomheden, der udfører arbejdet for dig, gå konkurs, inden arbejdet er udført, er du stadig sikret. Når sagen er blevet behandlet i Håndværkets Ankenævn, udpeges en ny håndværker, der skal udbedre fejl eller gøre arbejdet færdigt.

​3. Du er sikret en uvildig afgørelse i Håndværkets Ankenævn

​Håndværkets Ankenævn er et privat, godkendt ankenævn, hvis vedtægter er godkendt af erhvervs- og vækstministeren. Nævnet består af en landsdommer som formand, en byretsdommer som næstformand, to repræsentanter for forbrugersiden og repræsentanter på virksomhedssiden. Ankenævnet er din sikkerhed for, at klager over en håndværker behandles uvildigt.

4. Du er sikret hurtig udbedring af fejl og mangler

​Når Håndværkets Ankenævn har truffet afgørelse i en klagesag til fordel for forbugeren, påbegyndes udbedring af fejl og mangler inden 30 dage. Du skal altså ikke vente lang tid på at få lavet køkkenet eller taget færdigt.

Er uheldet ude?

​Er du ikke tilfreds med det arbejde, du har fået udført? Læs, hvad du skal gøre i vejledningen "Sådan fungerer garantien" hos Dansk Håndværk.

Kontakt os​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook​

Vurderet 4,9 ud af 5 stjerner

Baseret på over 10 anmeldelser fra Facebook

HBS-BYG

CVR: 35841741

Kontakt

Telefon: 20 12 96 18

E-mail: info@hbs-byg.dk