Om HBS-BYG

Siden etableringen i 2010 har vi tilbudt kvalitetsløsninger til en bred vifte af kunder, der tæller alt fra private til erhverv og boligforeninger.


Stor erfaring i tømrerbranchen

HBS-BYG drives af Henrik B. Schmidt som har mere end 20 års erfaring indenfor tømrer og snedker branchen. Virksomheden er beliggende på privatadressen i Genner, nær Aabenraa. På privatadressen ligger også firmaets snedker værksted.

​Henrik er selvstændig tømrer og snedker, som gennem sit arbejdsliv har oplevet og varetaget mange forskellige slags tømrer- / snedkeropgaver. Det betyder, at vi med garanti også har erfaringen og færdighederne til at udføre netop din opgave, uanset om det er et køkken, der skal monteres, vinduer, der skal skiftes ud, eller et tag, der trænger til en kærlig hånd.

Din tilfredshed betyder alt

​Henrik sætter en ære i at udføre alt sit arbejde i højeste kvalitet, sådan at han kan få så tilfredse kunder som muligt. Han ved nemlig, at kundetilfredshed er en af de vigtigste værdier, man kan bygge sit firma på. Desuden overholder Henrik altid sine tider og deadlines, sådan at du kan føle dig sikker på, det hele går som smurt.


​​Vi har en bred kundekreds, men er selvfølgelig altid meget interesseret i at hjælpe nye kunder. Vi anser alle projekter som spændende og lægger stort arbejde i alt, vi udfører.

Hos HBS-BYG er vi først tilfredse, når du er. Kontakt Henrik på telefon 20 12 96 18 eller skriv til info@hbs-byg.dk for yderligere information og uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at høre fra dig.

få en pris på din opgave

Hvad koster en tømrer i timen?

Vores timepriser afhænger blandt andet af, om du skal bruge en tømrer eller en snedker, og hvor stor og omfattende en opgave, der er tale om. Kontakt dit lokale tømrerfirma og hør mere om vores priser.​​

Få svar nemt og hurtigt på din opgave

Tømrerfirma med over 20 års erfaring varetager opgaven

Vi kan hjælpe med både tømrer- og snedkeropgaver

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

børsen gazelle 2023 logo

Kontakt os

Nørreskovvej 10

6230 Rødekro

CVR-nummer: 35841741

Telefon: +45 2012 9618

E-mail: info@hbs-byg.d​k

Se cookiepolitik

Garantiordning

Vi er medlem af Dansk Håndværk og er dermed omfattet af Dansk Håndværk. Med Dansk Håndværk Garanti får du som forbruger et sikkerhedsnet, der hjælper dig ved eventuelle fejl og mangler.

danskhaandvaerk_52