Om HBS-BYG

Siden etableringen i 2010 har vi tilbudt kvalitetsløsninger til en bred vifte af kunder, der tæller alt fra private til erhverv og boligforeninger.

Stor erfaring i tømrerbranchen

HBS-BYG drives af Henrik B. Schmidt som har mere end 15 års erfaring indenfor tømrer og snedker branchen. Virksomheden er beliggende på privatadressen i Genner, nær Aabenraa. På privatadressen ligger også firmaets snedker værksted.

​Henrik er selvstændig tømrer og snedker, som gennem sit arbejdsliv har oplevet og varetaget mange forskellige slags tømrer- / snedkeropgaver. Det betyder, at vi med garanti også har erfaringen og færdighederne til at udføre netop din opgave, uanset om det er et køkken, der skal monteres, vinduer, der skal skiftes ud, eller et tag, der trænger til en kærlig hånd.

Din tilfredshed betyder alt

​Henrik sætter en ære i at udføre alt sit arbejde i højeste kvalitet, sådan at han kan få så tilfredse kunder som muligt. Han ved nemlig, at kundetilfredshed er en af de vigtigste værdier, man kan bygge sit firma på. Desuden overholder Henrik altid sine tider og deadlines, sådan at du kan føle dig sikker på, det hele går som smurt.


​​Vi har en bred kundekreds, men er selvfølgelig altid meget interesseret i at hjælpe nye kunder. Vi anser alle projekter som spændende og lægger stort arbejde i alt, vi udfører.

Hos HBS-BYG er vi først tilfredse, når du er. Kontakt Henrik på telefon 20 12 96 18 eller skriv til info@hbs-byg.dk for yderligere information og uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at høre fra dig.

​Kontakt HBS-BYG

Udfyld formularen og få mere information om, hvordan vi kan hjælpe dig.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook​

Vurderet 4,9 ud af 5 stjerner

Baseret på over 10 anmeldelser fra Facebook

HBS-BYG

CVR: 35841741

Kontakt

Telefon: 20 12 96 18

E-mail: info@hbs-byg.dk