Erhvervsbyggeri med professionelle løsninger

Overlad trygt arbejdet til os

Skal du have bygget et nyt kontor, en lagerhal, et værksted eller en anden form for erhvervsbygning, som du skal rykke dit arbejde og dine ansatte ind i? Så kan vi hos HBS-BYG hjælpe dig med arbejdet. Med mere end 20 års erfaring i byggebranchen varetager vi et bredt udvalg af opgaver inden for erhvervsbyggeri med stor ekspertise, og vi tager gerne større opgaver ind som totalentreprise.

Vores byggefirma har base i Rødekro, men vi bygger for erhvervskunder i hele området, eksempelvis også byer som Aabenraa, Haderslev og Vojens. Du kan derfor også trygt overlade arbejdet til os, hvis du skal have bygget en ny bygning til din arbejdsplads.

Vi hjælper med forskellige former for erhvervsbyggeri

Vi tilbyder komplette løsninger inden for erhvervsbyggeri, fra design og planlægning til udførelse. Vores ekspertise omfatter opførelse af nye erhvervsbygninger, tilbygninger til eksisterende bygninger og komplette renoveringer. 

Vi arbejder tæt sammen med dig for at sikre, at dit projekt lever op til alle dine forventninger.

Vi varetager selv alt inden for tømrer- og snedkerarbejdet, som byggeprojektet indeholder. Er der derudover brug for hjælp fra murere, elektrikere, VVS’ere eller andre faggrupper, så besidder vi et stort netværk af dygtige håndværkere, som vi kan inddrage i projektet. Du behøver således ikke selv involvere og være i dialog med andre end os for at få dit byggeprojekt godt og sikkert i mål.

Vil du høre mere? Kontakt os i dag!

Overvejer du at udvide dine virksomhedsfaciliteter eller bygge nyt? Kontakt HBS-BYG for at få en uforpligtende snak om dit erhvervsbyggeri. Vi fortæller gerne meget mere om, hvordan vi kan varetage arbejdet for dig, og hvis du ønsker det, kan vi også udforme dig et uforpligtende tilbud.

få en pris på din opgave

Hvad koster en tømrer i timen?

Vores timepriser afhænger blandt andet af, om du skal bruge en tømrer eller en snedker, og hvor stor og omfattende en opgave, der er tale om. Kontakt dit lokale tømrerfirma og hør mere om vores priser.​​

Få svar nemt og hurtigt på din opgave

Tømrerfirma med over 20 års erfaring varetager opgaven

Vi kan hjælpe med både tømrer- og snedkeropgaver

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

børsen gazelle 2023 logo

Kontakt os

Nørreskovvej 10

6230 Rødekro

CVR-nummer: 35841741

Telefon: +45 2012 9618

E-mail: info@hbs-byg.d​k

Se cookiepolitik

Garantiordning

Vi er medlem af Dansk Håndværk og er dermed omfattet af Dansk Håndværk. Med Dansk Håndværk Garanti får du som forbruger et sikkerhedsnet, der hjælper dig ved eventuelle fejl og mangler.

danskhaandvaerk_52