Montering af vinduer og døre – levering og udskiftning

Når vinduer og døre skal skiftes ud, er det vigtigt, at de matcher den eksisterende stil, så du får et flot helhedsresultat. 

Udskiftning og ny montering af vinduer og døre kan desuden give gode besparelser på varmeregningen, da det giver mere optimal isolering. Dertil kommer et bedre indeklima og et bedre helbred på sigt.

Der er kort sagt mange fordele ved at udskifte sine vinduer og døre, og vi kommer gerne forbi din husstand eller virksomhed i områderne omkring Aabenraa, Haderslev, Rødekro og Vojens for at tage en snak med dig om montering af vinduer.

Stor erfaring inden for døre og vinduer

Som tømrerfirma har vi stor erfaring inden for montering af vinduer og døre og kan således klare alt fra store udskiftninger til småreparationer og opgaver i forbindelse med nybyg.

Vi anvender nogle af de bedste produkter på markedet fra branchens bedste danske leverandører. Om det er træ, træ/alu, plast eller noget helt andet, sørger vi for den helt rigtige løsning til dit behov. Vi kan skaffe alle typer vinduer fra forskellige leverandører, når der er tale om montering af vinduer eller døre.

Når du vælger HBS-BYG som samarbejdspartner, tager vi udgangspunkt i dine ønsker. Mangler du inspiration, kan vi i kraft af vores mangeårige erfaring tilbyde professionel vejledning inden for montering af vinduer og døre.

Få et uforpligtende tilbud på montering af vinduer og døre

Vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud. Kontakt os på telefon 20 12 96 18 eller skriv til vores e-mail info@hbs-byg.dk for at få en pris på din opgave. Vi påtager os også gerne facaderenovering og udskiftning af vinduer.

få en pris på din opgave

Hvad koster en tømrer i timen?

Vores timepriser afhænger blandt andet af, om du skal bruge en tømrer eller en snedker, og hvor stor og omfattende en opgave, der er tale om. Kontakt dit lokale tømrerfirma og hør mere om vores priser.​​

Få svar nemt og hurtigt på din opgave

Tømrerfirma med over 20 års erfaring varetager opgaven

Vi kan hjælpe med både tømrer- og snedkeropgaver

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

børsen gazelle 2023 logo

Kontakt os

Nørreskovvej 10

6230 Rødekro

CVR-nummer: 35841741

Telefon: +45 2012 9618

E-mail: info@hbs-byg.d​k

Se cookiepolitik

Garantiordning

Vi er medlem af Dansk Håndværk og er dermed omfattet af Dansk Håndværk. Med Dansk Håndværk Garanti får du som forbruger et sikkerhedsnet, der hjælper dig ved eventuelle fejl og mangler.

danskhaandvaerk_52