Nyt tag - vi udfører tagarbejde

Drømmer du om at give dit hus et stilmæssigt løft? Eller er taget så nedslidt, at det trænger til en kærlig hånd?

​Hos HBS-BYG har vi stor erfaring inden for tagarbejde og kan være behjælpelige med alt fra reparationer til helt nyt tag.

Vi tilbyder tagløsninger, der passer til dit hjems personlighed og arkitektur. Vi rådgiver naturligvis gerne om valg af materialer, da det er vigtigt at vælge en tagløsning, som du også er glad for om flere år. 

Her kan du drage nytte af vores store viden inden for tagarbejde i alle dele af processen. Derfor anbefaler vi også, at du tager kontakt til os så snart, du går med tanker om et nyt tag, så du kan sparre med os, hvis du ønsker det.

​​

Tæt samarbejde inden for nyt tag

Vi har et tæt samarbejde med flere håndværksvirksomheder og kan klare selv det mest komplicerede tagarbejde. Vi står gerne for totalentreprisen og sørger for, tagarbejdet forløber, som det skal, fra start til slut.

Kontakt os gerne, hvis du skal have lagt nyt tag, opsat kviste, ovenlysvinduer, bygget tagterrasse eller ønsker en vurdering af dit tag. Læs mere om hvad vi kan tilbyde af produkter til tagløsninger på vores leverandørs hjemmeside.

Gratis uforpligtende tilbud på tagarbejde

Hos HBS-BYG giver vi altid gerne et uforpligtende tilbud på tagarbejde. Ring på telefon 20 12 96 18 eller skriv til os på info@hbs-byg.dk for yderligere information.

Få tilbud på tagarbejde​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

HBS-BYG
Nørreskovvej 10
6230 Rødekro

HBS-BYG

CVR: 35841741

Adresse​

Nørreskovvej 10

6230 Rødekro

Kontakt

Telefon: 20 12 96 18

E-mail: info@hbs-byg.dk