Nyt gulv og renovering af gulve udføres

​Et gulv er udsat for meget. Ud over snavs og skidt, bliver gulve slidt af almindeligt brug, møbler og naturligvis af tidens hånd. Derfor er det ikke underligt, at gulve kan komme til at se matte, triste og ødelagte ud med tiden. Her kan det være en god ide enten at lægge et nyt gulv eller at renovere gulvet.

Det kan også være, at man vil have lagt et helt ny gulv, for eksempel i forbindelse med nybyggeri, eller hvis man blot ønsker et nyt udtryk. Uanset grunden er vi hos HBS-BYG de rigtige til at stå for lægning og renovering af gulve. Vi arbejder primært i områder nær Aabenraa, Haderslev og Rødekro.

Renovering eller nyt gulv?

Inden for renovering og lægning af et nyt gulv er der mange muligheder. Vi kan klare alt inden for trægulve og massive spånplader. 

Vi tager os af hele entreprisen, når der skal lægges nyt gulv, sådan at du ikke skal tænke på noget. Vi gør brug af vores samarbejdspartnere inden for andre fag, som leverer samme høje kvalitet som os.

​Vi kan også renovere sildeparketgulve. Vi kan fremskaffe det meste, og ellers kan vi fremstille det i vores snedkerværksted.

Gør noget ved det

Trænger gulvet til en kærlig hånd, eller skal der lægges et helt nyt? Uanset opgaven er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 20 12 96 18 eller e-mail info@hbs-byg.dk og modtage et uforpligtende tilbud.​​

Få et tilbud på nyt gulv​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vurderet 4,9 ud af 5 stjerner

Baseret på over 10 anmeldelser fra Facebook

HBS-BYG

CVR: 35841741

Kontakt

Telefon: 20 12 96 18

E-mail: info@hbs-byg.dk