Facaderenovering og istandsættelse af din bolig

Trænger boligen til at blive frisket op udvendigt, eller ønsker du at spare penge på varmeregningen?

Hos HBS-BYG tilbyder vi en omfattende facaderenovering samt renovering af hus og ejendom, som både kan sænke din el-regning samt varmeregning og måske endda udnytte pladsen i din bolig bedre. 

Udover facaderenovering klarer vi naturligvis også mindre reparationsopgaver for kunder i områderne omkring Haderslev, Aabenraa, Rødekro og Vojens.

Rådgivning og vejledning til valg af materialer

En større facaderenovering med nøje udvalgte byggematerialer kan ændre husets oprindelige stil og arkitektur, hvis du ønsker det.

I fællesskab taler vi om valg af materialer, og hvordan du får den mest attraktive og energivenlige renovering af ejendommen ud fra de ønsker, du har.

Hvad koster facaderenovering?

Prisen for en facaderenovering afhænger blandt andet af, hvor omfattende en renovering der er tale om, og hvilke materialer du kunne tænke dig at anvende. 

Kunne du tænke dig at høre om vores priser på facaderenovering, eller ønsker du at høre mere om, hvilken løsning der er den rigtige for dig, og som passer bedst til din bolig?

Så kan du med fordel ringe til os på telefon 20 12 96 18, men du er også velkommen til at skrive til vores e-mail info@hbs-byg.dk.

Få tilbud på renovering​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vurderet 4,9 ud af 5 stjerner

Baseret på over 10 anmeldelser fra Facebook

HBS-BYG

CVR: 35841741

Kontakt

Telefon: 20 12 96 18

E-mail: info@hbs-byg.dk