Ring nu på ​20 12 96 18

Se vores anmeldelser på håndværker.dk - her

​HBS-BYG ApS

Tømrer & Snedker

​Nørreskovvej 10

6230 Rødekro

CVR: 35841741

Mail: info@hbs-byg.dk 

4,9 / 5 - 12 anmeldelser fra Facebook

​​Udskiftning af vinduer og døre – Vi leverer og monterer

​Når vinduer og døre skal skiftes ud, er det vigtigt, at de matcher den eksisterende stil, så du får et flot helhedsresultat. Udskiftning af vinduer og døre kan desuden give gode besparelser på varmeregningen, da det giver mere optimal isolering. Dertil kommer et bedre indeklima og et bedre helbred på sigt.

Der er kort sagt mange fordele ved udskiftning af vinduer og døre, og vi kommer gerne forbi din husstand eller virksomhed i områder nær Aabenraa og Haderslev for at tage en snak med dig om opgaven.

Stor erfaring inden for døre og vinduer

Hos HBS-BYG har vi stor erfaring inden for udskiftning af vinduer og døre og kan således klare alt fra store udskiftninger til småreparationer og opgaver i forbindelse med nybyg.

Vi anvender nogle af de bedste produkter på markedet fra branchens bedste danske leverandører. Om det er træ, træ/alu, plast eller noget helt andet, sørger vi for den helt rigtige løsning til dit behov.

Professionel vejledning

Når du vælger HBS-BYG som samarbejdspartner, tager vi udgangspunkt i dine ønsker. Mangler du inspiration, kan vi i kraft af vores mangeårige erfaring tilbyde professionel vejledning inden for udskiftning af vinduer og døre.

Få et uforpligtende tilbud på udskiftning af vinduer og døre

Vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud. Kontakt os på telefon 20 12 96 18 eller skriv til vores e-mail info@hbs-byg.dk for at høre mere.


​Skriv til os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​HBS-Byg ApS | Nørreskovvej 10 6230 Rødekro​ | CVR ​35841741 | Tlf.: 20 12 96 18 | E-mail: info@hbs-byg.dk

Tømrer haderslevTotalentreprise HaderslevVinduer og døre HaderslevNyt tag HaderslevTagarbejde Haderslev