Ring nu på ​20 12 96 18

Se vores anmeldelser på håndværker.dk - her

​HBS-BYG ApS

Tømrer & Snedker

​Nørreskovvej 10

6230 Rødekro

CVR: 35841741

Mail: info@hbs-byg.dk 

4,9 / 5 - 12 anmeldelser fra Facebook

​Nyt tag - Vi udfører tagarbejde

Drømmer du om at give dit hus et stilmæssigt løft? Eller er taget så nedslidt, at det trænger til en kærlig hånd? Hos HBS-Byg har vi stor erfaring inden for tagarbejde og kan være behjælpelige med alt fra reparationer til helt nyt tag.

Vi tilbyder tagløsninger, der passer til dit hjems personlighed og arkitektur. Vi rådgiver naturligvis gerne om valg af materialer, da det er vigtigt at vælge en tagløsning, som du også er glad for om flere år.

Her kan du drage nytte af vores store viden inden for tagarbejde i alle dele af processen. Derfor anbefaler vi også, at du tager kontakt til os så snart, du går med tanker om et nyt tag, så du kan sparre med os, hvis du ønsker det.

Tæt samarbejde inden for nyt tag

Vi har et tæt samarbejde med flere håndværksvirksomheder og kan klare selv det mest komplicerede tagarbejde. Vi står gerne for totalentreprisen og sørger for, tagarbejdet forløber, som det skal, fra start til slut.

Kontakt os gerne, hvis du skal have lagt nyt tag, opsat kviste, ovenlysvinduer, bygget tagterrasse eller ønsker en vurdering af dit tag.

Gratis uforpligtende tilbud på tagarbejde

Hos HBS-BYG giver vi altid gerne et uforpligtende tilbud på tagarbejde. Ring på telefon 20 12 96 18 eller skriv til os på info@hbs-byg.dk for yderligere information.


​Skriv til os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​HBS-Byg ApS | Nørreskovvej 10 6230 Rødekro​ | CVR ​35841741 | Tlf.: 20 12 96 18 | E-mail: info@hbs-byg.dk

Tømrer haderslevTotalentreprise HaderslevVinduer og døre HaderslevNyt tag HaderslevTagarbejde Haderslev