Ring nu på ​20 12 96 18

Se vores anmeldelser på håndværker.dk - her

​HBS-BYG ApS

Tømrer & Snedker

​Nørreskovvej 10

6230 Rødekro

CVR: 35841741

Mail: info@hbs-byg.dk 

4,9 / 5 - 12 anmeldelser fra Facebook

Nye lofter

Hos HBS-BYG i Rødekro er vi et hold af håndværkere, der udfører højkvalitetsopgaver indenfor tømrer- og snedkerfaget. Vi hører til i Rødekro, men vi kører gerne til Haderslev og Aabenraa for at udføre vores arbejde. Vi laver både store og små opgaver for alle slags opgaver. Vores fokus ligger på vores kunders tilfredshed, og derfor kan du med os være sikker på et godt udført stykke arbejde. Stolthed hører til vores håndværk, og derfor går vi meget op i, at alt hvad vi laver, ender i et tilfredsstillende resultat.

HBS-BYG laver nye lofter

Vi udfører mange forskellige opgaver, heriblandt nye lofter. Herunder er det flere forskellige muligheder. For eksempel kan vi lave gipslofter, som er meget almindelige og kendt for deres brandhæmmende effekt. Vores gipsplader sætter vi som oftest op på et skelet af træ, og efter spartling kan der så sættes væv eller filt op. Malerarbejdet bliver ordnet af vores samarbejdspartner. Vi kan også lave dit nye træloft, som giver dig et minimum af vedligeholdelse.

Tag kontakt i dag

Trænger dit loft til en udskiftning eller skal du bruge et nyt loft i forbindelse med nybyggeri? Så er vi det rigtige valg. Hvis du vil høre mere om vores loftmuligheder og/eller modtage et uforpligtende tilbyde på din loftopgave, kan du kontakte os på telefon 20 12 96 18


​Skriv til os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​HBS-Byg ApS | Nørreskovvej 10 6230 Rødekro​ | CVR ​35841741 | Tlf.: 20 12 96 18 | E-mail: info@hbs-byg.dk

Tømrer haderslevTotalentreprise HaderslevVinduer og døre HaderslevNyt tag HaderslevTagarbejde Haderslev